tisdag 19 oktober 2010

Funderingar

En sak som är det värsta med att bo så här litet och begränsat som vi gör, det är att jag inte kan ändra om och ommöblera som jag vill.
Allt i rummet måste liksom nästan stå där det står, det enda som är flyttbart är fåtöljen. Och den passar inte riktigt in någonstans alls.


Jag har alltid haft ett stort behov av att förändra, flytta om och pyssla. Hjärnan behöver förändringen för att inte fastna i samma spår hela tiden.
Men som sagt, de stora förändringarna som jag är så sugen på funkar inte att göra här i lägenheten. Det funkar ju alltid att pynta om, men ibland är det skönt att kunna flytta på byråer och tv:apparater och soffor m.m


Vissa dagar ger det mig enorm panik. Som idag. Då vill jag bara bo större. NU. Ha ett enormt hus med massor av möbleringsmöjligheter.


Andra dagar funkar det bra, då tänker jag inte så mycket på det. Då står jag ut. Tänker att det kommer att ändras så småningom. 

3 kommentarer:

Alexandra sa...

Ja, visst går det upp och ner. Måste säga att jag älskar att vi bor så smått som vi gör, samtidigt som jag så gärna vill ha ett piano att spela på och fler bokhyllor för mina böcker. Ja, du vet. Men samtidigt älskar jag vår lägenhet och kan inte tänka mig att bo någon annanstans. :-)

Ha en fin dag kära du!

Lisa sa...

sv: eh, jag satt och läste en massa bloggar och kom aldrig i säng igår och idag sov jag alldeles för länge. men jag ska lägga mig tidigare ikväll. sov bort hela dagen. sånt är så dumt. jag som skulle ta tag i mitt liv idag. ehehhehehe.

ja jag skäms nu faktiskt.

tack hihi!

Angeliqa sa...

jag är precis likadan! Fast jag måste ha förändring i allt i livet ofta för att vara nöje, jag är fruktansvärt rastlös.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...