måndag 21 mars 2011

breakfast=important.


Jag gillar inte köpt müsli, det är så mycket konstigheter utöver det som behövs.
Jag tar några kryddmått krossade linfrön, russin, solrosfrön, cocosflingor, ibland några sötmandlar, ja, helt enkelt det som finns i skåpet.
Ner i lite Mezeyoghurt, och kanel över. Det håller jag mig mätt på i flera timmar.

11 kommentarer:

Angeliqa sa...

Jag gillar inte heller köpt müsli. Jag brukar blanda till lite allt möjligt som finns hemma som havregryn, flingor, russin, linfrön, solrosfrön, nötter och dylikt. Gärna bär också.

Lysande ögonblick! sa...

Mezeyoghurt. Det godaste jag vet. :)

Jag brukar ha valnötter och lite honung till.

lisa sa...

mumsigt och jag är inte heller så förtjust i musli, men det finns ju sån man blandar själv också. jag brukar ta lite allt möjligt som jag har hemma bara :) eller så äter jag yoghurt bara som den är.

Leila sa...

mm gött!

TuvaMinnaLinn Vintage (a love story) sa...

Testa med dinkelflingor, jag använder dem som bas. Annars gör jag nog som du:)

Styleabaad sa...

Sjukt viktigt med frukost - mitt viktigaste mål! Jag gillar också att göra en egen blandning, jag gillar gojibär i min!! Mmm...

Emmie sa...

åh, fin respons, kul med era tips! tack alla!

mintekopp sa...

Håller helt med dig! Köpt musli är aldrig riktigt bra. Har flera gånger funderat på att göra egen musli, i ugn, men det har aldrig blivit riktigt av, tyvärr. Annars är ju valnötter en favorit.

Emmie sa...

Mintekopp, ja, testa! Jag gjorde en gång, men den blev halvlyckad, lite för hård enligt min smak, men det krävs kanske några gånger innan man hittar "sin" konsistens.

Victoria sa...

Vad är mezeyoghurt? :)

Emmie sa...

Victoria, det är en yoghurt som är liknande turkisk yogurt, 10% fett, supertjock och lite mer krämig i smaken än turkisk ( gillar inte turkisk, men meze, mums!:) köper den på ica, borde finnas lite överallt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...