tisdag 3 maj 2011

Det står still

Jag behöver tips och idéer till bloggning. Det står still.
Det känns som om jag bara upprepar saker. Inget verkar intressant, så då skippar jag att blogga om det. Det är inte bra, egentligen, för bloggen skall mest vara för mig var ju tanken från början.
För så fort jag börjar göra något för någon annan, så blir det knas på prestationsångestnivån.


Men som sagt.
Hit me.
Varför läser ni just min blogg? Vad gillar ni? Vad vill ni ha mer av/mindre av? 


Tack på förhand!

8 kommentarer:

Anna @sweet life sa...

Åh, den där känslan är så jobbig när den kommer. Ett riktigt internetbaserat hjärnspöke!
Jag tycker om att din blogg har lite dagbokskänsla, det känns som att man liksom lär känna dig lite mer ju mer man läser. Som att flera bitar av ditt liv som du skriver om (dagliga grejer, kläder, saker som gör dig glad, saker du målat, saker du skrivit, saker du läst eller tänkt osv) gör att man pusslar ihop till en bild av en person som känns lite som en vän om du förstår hur jag menar? det gillar jag med din blogg, den känns vänlig. Jag tycker du har en bra balans i det du skriver, lite av varje. Så jag skulle inte säga att jag vill ha mindre av något. Och mer.. hm, kanske mer kläder, sånt är alltid kul. Det är kul att se variationen i någons stil när man fått se flera olika outfits tycker jag. Och kanske mer grejer du målat? jag tycker det har varit väldigt kul när du visat något, just för att jag tänker mig att det man skapar säger något om vem man är. Och jag tyckte mycket om inläggen när du skrev om ert bröllop och andra saker som betyder något speciellt för dig, sånt blir man så peppad av att läsa. Men jag tycker du ska skriva om sånt som du själv tycker om att skriva om, det är ju en utgångspunkt man nästan måste ha om det ska kännas roligt. Skriv för dig själv, vi som läser kommer ju läsa ändå :) hoppas prestationsångesten släpper, jag tycker om att läsa din blogg (precis som den är)! kram/Anna

Emmie sa...

Åh, Anna, tack för stor respons!!! Den gjorde min morgon!:)

mintekopp sa...

Usch och fy för prestationsångest! Den tror jag att vi alla känner av lite då och då. När den kommer över mig så skippar jag helt enkelt att blogga, det blir lixom inget bra utan inspiration. Jag gillar din blogg för att den känns personlig och mysig. Dessutom verkligen älskar jag dina outfitsbilder. Du verkar ha en så skön stil. Så gärna mer sådana ;-) Hoppas att du hittar mer inspiration snart.
Kram

Styleabaad sa...

Hoppas inspirationen återkommer snart! Jag kände likadant häromdagen! Jättesvårt... men då brukar jag skriva ner precis allt som jag kommer på och några bra idéer brukar poppa upp. Jag gillar blandningen på din blogg... kläder, tankar och bilder!

karin sa...

Jag tycker också att du ska skriva utifrån dig själv, tror inte att det funkar att skriva för någon annan än sig själv...

Emmie sa...

Åh, hörrni, tack för finfin respons!
Jag tror jag har fegat lite, men nu skall jag nog våga på´t igen! bara ösa ur mig det jag känner för, inte sålla och sortera bort innan jag ens postat inläggen..

lisbeth sa...

Tycker om din blogg som den är, just för att du skriver FÖR dig själv, om allt som rör sig i ditt liv och dina tankar, om "högt och lågt", om viktigt och oviktigt.
Kram !

Emmie sa...

Lisbeth: det är kanske därför det har vart så svårt nu då, för allt är upp och ner, fast på ett omrörande bra sätt, men då tappar jag fokus på vad jag skall skriva.
kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...