lördag 2 juli 2011

och jag tänker vidare

på att sommaren är nog den värsta tiden att vara deprimerad.
då är det extra lätt att jämföra med andra, och det de orkar med.
njuta av sommaren och allt som hör till, picknick, strandhäng, drinkar i solnedgång osv.
medans en liten kvinna ligger och gråter och inte orkar njuta ens ett litet uns av att solen skiner. vill inte. orkar inte. har ingen lust. det gör bara ont.


regnet strilar på fönstret idag.
och detta har blivit en deppig blogg. men vet ni. det får vara så ett tag. hur skall jag kunna visa härliga sol och sommarbilder, när jag inte är ute? när det enda jag gör är att jobba och sen ligga i sängen och gråta.


en sak till.
är att det kommer gå över det här med. någon gång.

7 kommentarer:

Angeliqa sa...

Vännen då, jag hoppas innerligt att det går över snart för dig. Är det någonting särskilt som du mår dåligt över som du vill prata om?
Styrkekramar

mintekopp sa...

Nämen usch och fy! Stackars dig, så jobbigt att må så dåligt. Tänker på dig och hoppas verkligen att det blir ljusare snart.
Stor Kram från Halmstad

gunillaedding sa...

Efter regn kommer solsken...
Älsklingen min!

Leila sa...

Så sant! Extra kramar!

Styleabaad sa...

Fina du, det är så mycket hets på sommaren och alla ska passa på att njuta av solen och allt det där... Det är bara i Sverige som jag blir sådär sommarstressad! Strunta i det tycker jag och ta hand om dig själv så kommer det deppiga att försvinna fortare tror jag. När min energi tryter så försöker jag vara glad åt det lilla som jag kan göra... Stor Kram på dig!

veronica johansson sa...

skickar en styrkekram till dig.
och önskar dig en fin dag endå

Anna @sweet life sa...

Det kommer bli bättre. Jag håller med, det är verkligen en hets runt saker man ska hinna med på sommaren. Ta det lugnt och gör precis det du känner att du behöver varje dag. Ditt liv är ditt och det är du som avgör vad som behövs för att du ska må bra. Ibland behöver man gråta, det ska man unna sig. För ibland måste man gråta klart innan tårarna kan ta slut. Ta hand om dig! kram!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...