lördag 27 augusti 2011

åskoväder

åskan har gått här hemma ända sedan tidig morgon. jag vaknade av världens ovädersljud, det blåste upp till hård blåst och regnet öste och åskan blixtrade och mullrade precis på varandra.
det har lugnat sig lite, men det blixtrar och knallar fortfarande väldigt nära.
lite mysigt, massor med tända ljus och fotogenlampor.
men jag har sådan respekt för naturens makt. jag gillar inte alls att åskan är så nära. och att den håller på så länge som en hel dag.


och kaffe? det går ju inte att koka. 
det är nu jag önskar att jag hade ett trangiakök, haha. eller en vedspis.

4 kommentarer:

Anna @sweet life sa...

Det låter mysigt :) fast tråkigt om man blir rädd. Koka kaffe du tycker jag, det brukar väl finnas åskledare på taken och jordfelsbrytare som klipper strömmen om det blir något knas?

Emmie sa...

joo..jag kokade lite kaffe, nu har det inte mullrat på ett bra tag! ja, här i lägenheterna i stan är det nog inte så stor risk att det slår ner..tack för peppen!:)

mintekopp sa...

Å jag tycker att det låter väldigt mysigt, fast visst är det så att man ska ha respekt för naturens krafter. Här åskade det inte mindre än i tre hela åskepoker under gårdagen, helt galet.
Hoppas att du har en riktigt mysig Söndag!

och du, vi bor ju ganska nära varandra, vi kanske ska ta en fika någon dag och diskutera livets mening :-)
Kram på dig!

Styleabaad sa...

Ja, men oväder kan både vara lite läskigt men mysigt samtidigt! Vi har ju varit ofrivilligt instängda här hela helgen på grund av orkanen "irene"! Men vi såg det hela som en liten "hurrication" och bunkrade upp med godsaker och såg det dom ett ypperligt tillfälle att göra precis ingenting utan dåligt samvete : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...