tisdag 13 september 2011

det är mer som twitter

här inne just nu, men det får vara så ett tag. 
min kära gamla dator som har cirka fyra år på nacken plus en resa fram och tillbaks från Irland, är inte så pigg och kry längre.
så han gillar inte när jag laddar upp bilder eller ens byter sida på nätet längre...
därför blir det lite skralt här inne.


vinden håller hov idag må jag säga!
och jag blev så nostalgisk precis. 
när jag räknade ut hur gammal datorn är, så var jag tvungen att börja räkna på när jag flyttade in här i min fina lilla etta, min alldeles egna lägenhet.
det är fem år sedan i oktober!!
tiden går så fort!
lägenheten har vart med om mycket, sett mycket och hört mycket och nu är den fylld med ett äkta älskande par.
det känns fint.
att avsluta boendet här på ett sådant sätt.
den är verkligen älskad den här lägenheten!
men för liten för oss nu. sedan några år tillbaka egentligen.
men jag tänker, att det kommer dyka upp en bra lägenhet för oss när det är dags, ännu har det inte gjort det så vi väntar och och söker och hoppas.


har ni något fint lägenhetsminne?

4 kommentarer:

min tekopp sa...

Jag tror minsann att det finns en fin lägenhet därute som väntar på just er. Känner lite likadant som du nu när vi i tankarna oxå vill flytta, älskar verkligen vår lägenhet men den är som sagt lite liten.

Lycka till.
Kram

Leila sa...

Åh jag vet precis. Min lilla egna etta, fick precis 6 år innan vi flyttade hit. Det var sorgligt och fint att säga hej då, som att säga hej då till hela mitt unga, vuxna jag på något vis. Jag skrev ju om det här http://www.ejutgivetmaterial.se/2010/04/farwells.html , om du kommer ihåg? =) tack för att du påminde mig, detta inlägg ska få går till katergorin " mina beröringspunkter". Fint, du är fin.

Lysande ögonblick! sa...

Er plats kommer att dyka upp. Jag förstår precis vad du menar. Har varit där. Men nu är jag här, på en plats som numera är mitt hem. Och det är nästan så att jag inte vill vara någon annanstans. Vår lilla etta som delades i så många år, den jag hade sådan separationsångest från. Den är borta med vinden, även om minnena såklart är kvar. :)

Styleabaad sa...

Jag blir också nostalgisk när jag tänker på min egna första lilla lägenhet, det var ett studentrum med delat kök men jag pyntade och gjorde den till min! Är säker på att ni kommer hitta något som känns helt rätt snart!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...