torsdag 9 februari 2012

Lägger ner och lägger av ett tag

Har inte sovit på tre nätter. Det tär enormt, och tankarna i huvudet bråkar, slåss och tjattrar. Här inne är det tyst, och inspirationslöst, så som det kan bli ibland. Funderar på att lägga ner helt, får se hur det blir med den saken.
Jag försöker locka fram våren i smyg, med rabarberpaj och fjärilsärmar.

7 kommentarer:

Angeliqa sa...

Det vore väldigt tråkigt om du lade ned bloggen tycker jag. Jag skulle sakna dig. Ta en välbehövlig paus, andas och lev livet fullt ut ett tag och sedan kommer du tillbaka hit när inspirationen spritter i fingrarna.

Kram

Anna sa...

Så fin du är söstra mi!
Hoppas inte du lägger ner bloggen, jag tycker den är fin och bra.
Men naturligtvis får du göra precis som du vill!
Älskar dig! Pok!

Anna @sweet life sa...

Jag håller med Angeliqa full ut! ta en paus och kom tillbaka när du känner dig sugen. Jag gillar din blogg. Ta hand om dig! Kram

ps, underbara fjärilsarmar. Och vad god pajen ser ut. Snart snart snart nu är det vår!

Ninja sa...

Visst kan man lägga ner om man känner för det .....det ska ju vara roligt att blogga :)

min tekopp sa...

Vännen, inte ska du lägga ner inte. Det tycker jag hade varit väldans tråkigt. Ta en paus istället och kom tillbaka med ny energi när du har hittat den!

Kom precis på att jag ju inte har svarat dig på det där med dramakursen. Är du fortfarande intresserad? har du tid, ork och möjlighet att ses någondag framöver?

Kramar

min tekopp sa...

Saknar dig vännen!!

Kram

Ej Utgivet Material sa...

Åh jag vet precis Enmie! Fast för mig är det nog mer så att det är sådan fulltime action i IRL nu så jag hinner knappt med webben.. Mitt nya fantastiska jobb, vänner som gifter sig och pluppar ut bebisar på löpande band! Härligt iofs. Hoppas du hittar inspirationen någonstans, även om det inte blir här... Och att du får sömn, det gör så mkt! Kroppsscanning är ibland det enda som får mig att somna, har en bra guide: kort, mellan lång, som jag kan dela med mig av om du vill..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...