tisdag 9 november 2010

Äppelpaj utan socker


Crumbletopping:

Cocosflingor efter behag
Hackade hasselnötter efter behag
Kanel
Malen ingefära
En klick smör att mosa i

Blanda allt och mosa ihop med smöret.

Stek sedan två skivade äpplen ( till två personer ca) i smör tills de blir lite mjuka.
Lägg dem i en ugnssäker form, smula över crumbletopping och hyvla över lite smör.
Jag lade även på lite mörk hackad choklad på äpplena.

In i ugnen i ca 200 grader i ungefär 10 minuter.
Allt togs på en höft och efter känsla.

Serverades tillsammans med lättvispad riktig grädde och en halv tesked fairtrade/ekologiskt vaniljpulver.

4 kommentarer:

Alexandra sa...

Åh så gott. Ska jag såklart prova. :-)

Angeliqa sa...

Det ser otroligt gott ut!

gunillaedding sa...

MUMS!!!!!

Lisa sa...

sv: hihi tack och vad roligt att du tycker det, fniss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...