lördag 4 december 2010

Drömmar

Inatt har jag drömt om vägar, jag har vart på väg hela tiden, i olika former, med lastbil på sommarvägar, på skor på isiga vägbanor, lååååångt iväg, utan att kunna stanna, ridandes på skenande kossor, hoppandes över bäckar ridandes på får, rörigt och snurrigt med inslag av Anne på Grönkulla och julpyntat stall.


Idag försöker jag ta det lugnt, hejda mig i mitt farande, och inte planera för mycket. Sånt som är lättare sagt än gjort.

Önskar er en fin lördag!

5 kommentarer:

Catrin sa...

oj hoppsan "ridandes på skenande kossor" låter lite oroväckande.

Jag hoppas att du haft en lugn och fin dag.
Kram!

Agneta sa...

Godmorgon mitt cyberhjärta! Drömmar har aldrig varit min grej att analysera, då hade jag suttit inspärrad idag! Dock vet jag att Du är en skön liten dam med många tankar i Ditt vackra fodral!

Love från Agneta..... som visar upp sitt privata lilla residens idag, alltså om Du är lite nyfiken på vem som döljer sig bakom alla andras bilder!

Ps. Santa Claus has the right idea. Visit people once a year.......Victor Borge, Ds.

Maleviks Rosenträdgård sa...

Kanske Smart ibland :)
Trevlig Blogg

Och Välkommen
på PARTY :)
Håkan

Anna @sweet life sa...

Oj, låter helt vilt! Jag drömmer också väldigt virriga drömmar nu en period, det brukar alltid bli så för mig när jag är stressad. Är de så för dig med? kram!

ps, trevligt med Anne på Grönkullainslag, skulle vilja ha mer sånt i vaket tillstånd också!

Alexandra sa...

Anne på Grönkulla (min absoluta favorit) och julpyntat stall låter underbart. Även om det andra låter väldigt galet. :-)

ha en ljuvlig dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...