Då kan det blir så här galet högt:
När vi gör köttfärsbiffar eller köttbullar så tar vi fin svensk nötfärs, blandar med ett ägg, häller i grädde och valfria kryddor, ibland lite senap och sen steks dom i smör.
Vi gjorde en hamburgerdressing på gräddfil, äggula, finhackad saltgurka, finhackad körsbärstomat, lite chili, dijonsenap och även en klick yoghurt för att tjocka till den lite ( blev rinnig ändå, nästa gång tar jag nog bara creme fraiche)
Vi hade lite fetaost, grönsaker, stekt bacon ( som misslyckades, för jag tog fel panna) och lite vanlig ost.
Enkel, smarrig fredagsmat tycker jag!
5 kommentarer:
Dagobertmacka!
Så smarrigt det ser ut!
Bra tips med dressingen!
Hej.
Jag såg din kommentar i Catrins blogg om att du har kräkfobi. Jag har också kräkfobi vilket är så jobbigt denna tid på året. Speciellt nu när det är ms på sonens dagis. :(
Hoppas du får må bra iaf
/Johanna
Vilken mastodont burger. Det ser väldans god ut!
Och. Kan detta vara din kära? Så kul att se bild. :-)
Ja, den var smarrig!
Ja, detta är min kära. Min galna käre make.:)
Gud vad gott det ser ut!
Skicka en kommentar