Då gjorde vi smarriga matmuffins att ta med.
4 ägg
½ dl grädde
½ dl keso
½ dl riven ost
½ tsk bakpulver
salt, peppar, valfri fyllning. Vi hade rester från en lax/spenatröra som vi hade i, supergott!
Man kan ta fetaost, bacon, oliver, endast du sätter gränsen!
Ugnen på 175 grader ( cirka, tror vi tog lite mer)
i ungefär 25 minuter beroende på ugnskvalité, gå alltid på känslan på om det ser färdigt ut, eller degigt ut.
Rör samman alla ingredienserna och blanda ner fyllningen.
Häll ner i formar som står i en muffinsform.
Grädda, tag med och njut i vårsolen!
3 kommentarer:
De låter jättegoda, ska definitivt prova dem någon dag.
Jag känner mig inte riktigt heller bekväm med att fota överallt men jag försöker att bli bättre på det. :)
sv; Eftersom jag redan jobbar som undersköterska och kommer jobba som det på nya jobbet också så tillåter inte arbetsgivaren tjänstledighet. Annat vore om man provade ett helt nytt yrke, men nu ser de det som att jag skall göra samma sak. Dessutom vill jag inte tillbaka till mitt nuvarande arbete, det tär för hårt på kroppen. :) Så att säga upp mig var den bästa lösningen.
♥
Skicka en kommentar